penning logo

Den direkte adgang til at forbinde TradFi med CeDeFi

KOM I GANG

Pennings Alternative Investment Fund is open for capital allocation

LEARN MORE
penning logo

MULIGHEDER

PENNING AIF

Penning's Alternative Investment Fund (AIF) er en "open-trust" investeringsservice, der udfordrer de traditionelle gebyrmodeller fra Tradfi og tilbyder større afkastmuligheder baseret på proprietære investeringsstrategier med fokus på kapitalbevarelse, aktiv risikostyring og diversificering.

PENNING PAY

Penning Pay tilbyder virksomheder muligheden for at optimere deres grænseoverskridende betalinger med konkurrencedygtige gebyrer gennem en regulativ og effektiv finansiel infrastruktur. Vi udnytter traditionelle og innovative digitale betalingsmetoder og udfordrer markedets ineffektive og dyre standarder.

PENNING VASP

Penning's Virtual Asset Service Provider service, udvikler produkter og løsninger til kunder, baseret på anvendelse af digitale aktiver og blockchain-teknologien. Alt fra international betalingsløsninger, tokeniseringsprojekter, mæglertjenester, OTC eller adgang til Penning AIF gennem FoF-partnerskaber.

LØSER FINANSIELLE INEFFEKTIVITETER I ET FRAGMENTERET OG KOMPLEKST MARKED.

Penning er one-stop-shop platformen for alle dine finansielle og investeringstjenester behov, ved at forbinde TradFi til mulighederne i CeDeFi markedet.

Penning servicere multi-segmentvirksomheder, optimerer internationaly betalingsløsninger og giver investorer adgang til højt-ydende muligheder fra CeDeFi-markedet.

Penning tilbyder innovative løsninger via strategisk samarbejde med branchens bedste virksomheder og kan derfor skabe de mest effektive investerings-, internationaly betalings- og finansielle løsninger.

Penning opererer med en "open-trust" platform, hvilket betyder fuld gennemsigtighed i penge "flowet" og transaktioner, og arbejder dermed med aktiv risikostyring og minimerer eksponeringen for kapitaltab og omkostninger.

PROCESSEN

1

INTERESSE
Klik på knappen 'KOM IGANG', nedenfor

2

INTRO
En dedikeret medarbejder kontakter, på baggrund af din interesse.

3

IGANGSÆT
Processen igangsættes for dig som enten kunde, investor eller partner.
KOM I GANG

FORBLIV OPDATERET PÅ NYHEDER OM NYE PRODUKTER OG PARTNERE

Simplified illustration of blockchain

DECENTRALISERET
FINANS

Et finansielt økosystem, afhængigt af globale pengepolitikker, centralbanker og dyre mellemmænd, begrænser dig i at optimere finansielle transaktioner. CeDeFi er en kombination af det centraliserede og decentraliserede finansielle marked som operere modsat det etableret finansielle økosystem, og kan tilbyde dig som både investor eller virksomhed et væld af nye muligheder.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

OM
PAY
AIF
VASP
SIKKERHED

Hvad er Penning?

Hvor opererer Penning?

Hvorfor er Penning en bedre mulighed?

Hvordan kontakter jeg Penning?