OPHAVSRET

§ 1. VAREMÆRKE OG DOMÆNENAVN

”penning.dk” er det beskyttede varemærke og domænenavn vi anvender for vores virksomhed. ”penning.dk” er således en del af organisations branding og bidrager til den samlede service, som penning.dk leverer til sine kunder og partnere. Brug af vores varemærke og domænenavn, herunder i andre former eller formater, er i strid med vores rettigheder og må ikke ske uden tilladelse fra ejeren af ​​denne hjemmeside.

 

§ 2. HJEMMESIDENS INDHOLD

Alt indhold på denne hjemmeside er oprindeligt ophavsretligt beskyttet indhold, og rettighederne forbeholdes ejerne af penning.dk. Intet tekst- eller indhold fra siden må kopieres eller distribueres som eget personligt indhold, endvidere må det heller ikke bruges til ens egen hjemmeside, som tjener personlige eller erhvervsrettede og penning.dk uvedkommende formål.

§ 3. BLOGINDLÆG OG NYHEDSBREVE

Penning.dk sender lejlighedsvis nyhedsbreve til sine brugere og besøgende på siden efter samtykke. Nyhedsbrevene, der sendes til de respektive e-mails, er originalt ophavsretligt beskyttet indhold, der tilhører penning.dk Videresendelse af nyhedsbreve uden kildeangivelse betragtes som plagiering og er berettiget til juridisk retsforfølgning. Det samme gælder for blogindhold, der er oprettet og lagt ud på hjemmesiden for penning.dk. Alle blogindlæg er originalt ophavsretligt beskyttet indhold oprettet af teamet fra penning.dk eller på vegne af organisationerne og deles og offentliggøres med forfatterens samtykke. Kopiering og deling af indlæggene med nogen uden kendskab til penning.dk betragtes som plagiering og krænkelse af ophavsretten og er dermed berettiget til juridisk retsforfølgning.

§ 4. UDGIVER

Webstedet er udgivet og ejet af:

Penning Group ApS

CVR nr.: 42310352

E-mail: info@penning.dk